Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Ninja Apocalypse (2014) HD

Ninja Apocalypse    

N/A 84 min AksionFantaziHorror

3.0
IMDB: 3.0/10 557 votes

, , ,

N/A

USA

1529

Report error

I përshtatur për vrasjen e Mjeshtrit të Madh, disa ninxha nga Klani i Humbur duhet të luftojnë sipas mënyrës së tyre në një bunker bërthamor nëntokësor, të mbushur me hordhitë e armiqve të mbinatyrshëm, me mutantët dhe mumjet mishngrënëse. Të bllokuar me mijëra metra nën koren e tokës, këto ninxha do të përballen me ferrin.

No links available
No downloads available

Related movies