Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Ninja Assassin (2009)

Ninja Assassin    

R 99 min AksionKrimTriller

6.4
IMDB: 6.4/10 54799 votes

, , ,

N/A

USA, Germany

2201

Report error

Raizo është një nga vrasësit më të mëdhenj në botë. Banda Ozunu, një shoqëri sekrete e cila është e panjohur nga të gjithë, megjithëse që nja e saj quhet legjendë, e kishte marrë nga rrugët që kur ishte fëmijë dhe e kishte stërvitur që të bëhej një vrasës i pamëshirshëm. Por vrasjet e pamëshirshme që bëheshin dhe pikërisht vrasja e Kirioks e bëjnë atë edhe më të rrezikshëm.

No links available
No downloads available

Related movies