Filma Online

Pixels (2015)

Pixels    

PG-13 106 min AksionFantaziKomedi

5.6
IMDB: 5.6/10 23,357 votes

, , ,

1 nomination.

USA, China, Canada

1596

Report error

Pixels : Sem Brener thirret që të shpëtojë planetin Tokë, pasi disa alienë keq-interpretojnë një kasetë me filmimet e video lojërave të vitit 1982 dhe fillojnë luftën kundër njerëzve.

No links available
No downloads available

Related movies