Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Private Number (2014)

Private Number    

R 95 min HorrorTriller

4.4
IMDB: 4.4/10 268 votes

, , ,

N/A

USA

1474

Report error

Një seri mesazhesh të kriptuara telefonike dhe vizione përndjekin një shkrimtar, teksa ai përpiqet të mbarojë një novelë. Teksa rriten ne intensitet, ai humbet lidhjen me realitetin, duke u fiksuar kështu mbi një mister të vjetër që do e çojë drejt zbulimeve të tmerrshme, për vetë atë dhe gruan e tij besnike.

No links available
No downloads available

Related movies