Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Rush Hour 3 (2007) – HD

Rush Hour 3    

PG-13 91 min AksionKomediKrim

6.2
IMDB: 6.2/10 107945 votes

, , ,

9 nominations.

USA, Germany

3000

Report error

Pas një vrasje në ten­ta­tivë te ambasadorit Han, Lee (Jackie Chan) dhe Carter (Chris Tucker) nisen per në Paris për të mbro­j­tur një grua franceze me njo­huri të udhëhe­qësve të fshe­htë te Triades.

No links available
No downloads available

Related movies