Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Suite Française (2014)

Suite Française    

N/A 107 min Dramë

6.8
IMDB: 6.8/10 1507 votes

, , ,

N/A

UK, France, Canada, Belgium

1499

Report error

Gjatë luftës gjermanët janë zhvendosur në një fshat në vogël ku me sa duket lufta nuk kishte filluar akoma. Një vajzë e re lidhet me oficerin gjerman që po qëndronte në shtëpinë e tyre dhe dashuria e tyre do të lulëzonte në rrethana të tjera.

No links available
No downloads available

Related movies