Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Report error

ABC-ja e Vdekjes 2, është një film i ri i alfabetit të horrorit”, provokator, tronditës dhe qesharak, i cili u krijua nga 26 regjisorë të ndryshëm nga e gjithë bota. Secilit prej tyre u dha një germë dhe iu kërkua të zgjidhnin një fjalë, kështu ata krijuan një histori të shkurtër për vdekjen e tmerrshme duke u bazuar në fjalën e zgjedhur, dhe kishin liri të plotë artistike për sa i përkiste përmbajtjes së segmentit të tyre.

No links available
No downloads available

Related movies