Filma Online

The DUFF (2015)

The DUFF    

PG-13 101 min Komedi

6.7
IMDB: 6.7/10 18797 votes

, , ,

N/A

USA

2610

Report error

Një maturante shqyrton zhvillimin e ndarjeve klasore në shoqëri, pasi zbulon se ajo është cilësuar, nga shoqet e saj më të bukura, si DUFF – Shoqja e Caktuar si e Shëndosh dhe e Shëmtuar.

No links available
No downloads available

Related movies