Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

The Exorcism of Emily Rose (2005)

The Exorcism of Emily Rose    

PG-13 119 min HorrorTriller

6.7
IMDB: 6.7/10 88,942 votes

, , ,

4 wins & 7 nominations.

USA

1936

Report error

Ky film bazohet në ngjarje të vërtetë dhe tregon për një rast shumë të rrallë të sundimit të trupit të njeriut nga xhindët dhe një avokate i duhet të mbrojë një prift i cili akuzohet se ka vrarë një vajze të re nga pakujdesia ndërsa kryente një ritual për prishjen e “magjisë”.

No links available
No downloads available

Related movies