Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

The Incredible Hulk (2008)

The Incredible Hulk    

PG-13 112 min AksionFantazi

6.9
IMDB: 6.9/10 293175 votes

, , ,

1 win & 5 nominations.

USA

1555

Report error

Brus Bener, një shkencëtar në arrati nga qeveria e Sh.B.A-së, po kërkon një kurë që ta shërojë nga sëmundja që ai ka kur ai inatoset. Por, në të njëjtën kohë, i duhet të luftojë kundër një ushtari, i cili fiton të njëjtat fuqi që ka dhe Brus Bener.

No links available
No downloads available

Related movies