Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) HD

The Lord of the Rings: The Two Towers    

PG-13 179 min AvanturëFantazi

8.7
IMDB: 8.7/10 936882 votes

, , ,

Won 2 Oscars. Another 102 wins & 100 nominations.

USA, New Zealand

2147

Report error

Frodo dhe Semi janë duke shkuar për në Mordor me misionin e tyre për të shkatërruar Unazën,ndërsa shokët e tyre të mëparshëm kanë bërë aleatë të rinj për të nisur një sulm në Isengard.

No links available
No downloads available

Related movies