Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

The Matrix (1999)

The Matrix    

R 136 min AksionFantazi

8.7
IMDB: 8.7/10 1037112 votes

,

, , ,

Won 4 Oscars. Another 34 wins & 40 nominations.

USA, Australia

2505

Report error

Një haker (hacker), kompjuterash mëson nga disa rebelë misteriozë rreth natyrës së vërtetë të tij dhe rolit në luftën kundër kontrolluesëve.

No links available
No downloads available

Related movies