Filma Online

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption    

R 142 min DramëKrim

9.3
IMDB: 9.3/10 1465210 votes

, , ,

Nominated for 7 Oscars. Another 16 wins & 16 nominations.

USA

5279

Report error

Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj.
Në burg ai njihet me Red-in, një tjetër të burgosur për vrasje, dhe kështu fillon një histori burgu dhe respekti të dyanshëm mes dy burrave.

No links available
No downloads available

Related movies