Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Trash (2014)

Trash    

R 114 min AvanturëKomediKrim

7.1
IMDB: 7.1/10 8353 votes

,

, , ,

Nominated for 1 BAFTA Film Award. Another 1 win & 2 nominations.

UK, Brazil

1778

Report error

Tre djem në Brazil zbulojnë në grumbullimin e plehrave diçka për të cilën do të ndiqen nga policia dhe do të mundohen të bëjnë gjënë e duhur me të…

No links available
No downloads available

Related movies