Filma Online

V/H/S/2 (2013)

V/H/S/2    

R 96 min HorrorTriller

6.1
IMDB: 6.1/10 22520 votes

, , , , , ,

, , ,

2 wins & 5 nominations.

USA, Canada, Indonesia

1535

Report error

Duke kërkuar për një student të zhdukur, dy hetues privatë hyjne në shtëpinë e tij dhe zbulojne koleksionin e tij të kasetave VHS. Duke parë përmbajtjen të çdo kasete, ata e kuptojnë se mund të ketë motive të errëta për zhdukjes e studentit.

No links available
No downloads available

Related movies