Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Wolf Creek 2 (2013)

Wolf Creek 2    

NOT RATED 106 min HorrorTriller

6.1
IMDB: 6.1/10 9859 votes

, , ,

4 wins & 1 nomination.

Australia

1931

Report error

Mërzitur nga turizmi në qytet, udhëtarët e rinj Katarina dhe Rutger duan të eksplorojnë Australin dhe në mënyrë ata vendosin për të udhëtuar në shkretëtirën e Parkut Nacional Wolf Creek. Larg nga qyteti, pikëpamjet e mrekullueshëm dhe hapësirat e hapura fshehin nën hijet e tyre një rrezik që i pret protagonistët…

No links available
No downloads available

Related movies